Kokkina Italiassa Uusi MunBlogi.com -sivusto

29.10.2017

Lähtö ja Roomaan asettuminen

Filed under: Yleinen — valtteri @ 20:24

Lähtöä aloin miettimään vasta viikkoa ennen lähtöä, ja 8 viikon tavarat tuli pakattua kolmessa illassa. Lentoni lhähti sunnuntaina 22.10. jo 7:50, joten menimme koko perhe Helsinkiin ja vietimme mukavan yhteisen illan. Lähtö koitti ja lentokentällä kaikki meni sujuvasti. Lentomatkakin oli vain kolme ja puoli tuntia, joten Roomassa olin jo kymmeneltä aamupäivästä (paikallista aikaa). Rooman lentokentällä minua vastassa oli tuttava perhe, joiden luona asun. He opettivat jo maanantaina miten liikkua julkisilla työpaikalle ja takaisin, jotta voisin aloittaa työt tiistaina.

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress