Kokkina Italiassa Uusi MunBlogi.com -sivusto

5.12.2017

Vähän kaikenlaista

Filed under: Yleinen — valtteri @ 17:28

Viimeisen 4 viikon aikana, on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. On tullut tehtyä ja opittua todella paljon. Keittiössä vastuuni kasvaa koko ajan. Aina, kun opin tekemään uuden annoksen, se lisätään minun työlistalle kun ravintola aukeaa. Joudun tekemään todella monia annoksia päivän aikana. Hyvinä päivinä 50-100 annosta. Se on paljon näin tuoreelle harjurille, mutta tykkään saada vastuuta, ja hoidan kaikki niin kuin pitäisi. Kyllä tulee olemaan rauhallista menoa, kun pääsee takaisin suomeen:) Kipeenäkin on keritty olemaan. Sairastin 4 päivää jotain, mikä sai mahani niin kipeäksi etten mennyt töihin 4 päivään. Kun viimein paranin, päätin että korvaan sairaana olo päiväni, ja tein 2 viikkoa töitä taukoomatta. Silloin ei päivään paljoa muuta kuulunut , kun todella paljon unta ja töitä. Mutta kaikesta on kunnialla selvitty. Vaikeaa kuvitella, että 2 viikon päästä joudun jättämään maailman mukavimmat työkaverit. Onneksi Suomeen palaamistani odotetaan innolla, niin voin tulla hyvin mielin takaisin:)

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress