Kokkina Italiassa Uusi MunBlogi.com -sivusto

10.12.2017

Pastakurssi

Filed under: Yleinen — valtteri @ 17:25

Tuli kaiken kukkuraksi käytyä vielä maksullisella pastakurssilla, jossa yksi Rooman tunnetuimmista kokeista Giorgio Baldari opetti miten tehdä pastaa. Hän kuuli, että olen Suomesta, joten hän piti oikein kunnon oppitunnin pastan alkuperästä, josta ymmärsin maksimissaan puolet. Hän kertoi, että ihmiselle joka ei asu Italiassa, ei vain yksinkertaisesti voi selittää miten tehdä yksinkertainen carbonara oikein. Minun lisäksi kurssilla oli 6 ihmistä, ja jokainen heistä tekee carbonaran eri tavalla. Joten esim Roomassa on 5 miljoonaa asukasta, ja 4 miljoonaa eri tapaa tehdä carbonaraa:) Ainakin se tuli selväksi, ettei ole oikeaa tapaa laittaa pastaa. Mutta kurssi kesti hieman yli 3 tuntia, ja meille opetettiin 10 erilaista pastaa, joista mieleen jäi kolme. Kokki puhui italiaa ja kaverini koitti parhaansa mukaan ehtiä kertomaan mitä hän sanoi. Ei ollut ainakaan täysin turha reissu, kun jotain kerran tuli opittua:)

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress